JENNYFER

Ik ben geboren op 05/07/1995. Al van kleins af aan wilde ik graag werken met kleine kindjes. Ik ging dan ook vaak mee helpen bij mijn mama die ook werkt met kinderen. Later ging ik dan verzorging studeren op het College O.-L.-V.-Ten-Doorn te Eeklo. Mijn laatste jaar studeerde ik af in het 7de jaar kinderzorg. Ik heb in deze richting stage gelopen waar ik veel ervaring heb opgedaan, alsook ben ik in mijn jeugd vaak gaan babysitten. In 2015 ging ik werken in een kinderdagverblijf. Maar het kriebelde steeds meer om een eigen opvang te starten met mijn eigen normen en waarden, vandaar onze start.


Ook ben ik 5 jaar lang hoofdverantwoordelijke geweest van de jeugdbeweging, waar ik leerde omgaan met kinderen en ouders. Verantwoordelijkheid nemen, plannen en organiseren zijn zaken die ik hier leerde.


Ikzelf ben mama van één dochtertje Charlie en plusmama van Mauro. Ik zou mezelf omschrijven als een spontane vrolijke dame, die graag zorg draagt voor anderen. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met de kindjes en verkleedpartijtjes vind ik super. Dit is ook te zien in onze fotogalerij.

JESSICA

Ik ben geboren op 15/01/1990. Al van toen ik heel klein was besefte ik al dat ik met kleine kinderen wou werken. Ik studeerde verzorging in het Sint Theresia instituut te Deinze. Mijn laatste jaar studeerde ik dan af in het 7de jaar kinderzorg. Ik deed veel ervaring op in de stages die ik liep, alsook in de kleuterklas. Ik startte mijn carrière in de kinderzorg in 2010. Ik doe mijn job sindsdien steeds elke dag met veel liefde en passie elke dag opnieuw. Maar het kriebelde om een eigen opvang uit de grond te bouwen en toen kwam het idee om dit samen met Jennyfer te doen.


Ik heb in mijn jeugd nog speelpleinwerking gegeven en leerde zo al snel omgaan met verantwoordelijkheid. Activiteiten plannen en organiseren leerde ik hier dan ook snel.


Ikzelf ben mama van twee zoontjes: Guillaume en Louis. Ik zou mezelf omschrijven als een goedlachse, lieve dame dat graag eens zot doet, dus tegen een verkleedfeestje zeg ik zeker geen nee.